25.3.15

As receitas do noso cuarto: Noelia

Esta semana a nosa cociñeira Noelia explícanos como elaborar un delicioso polo guisado con patacas.

INGREDIENTES:
  • polo
  • patacas
  • cebola
  • pemento
  • cenoria
  • allo
  • azafrán
  • viño branco
  • aceite
  • auga
  • sal
 ELABORACIÓN:
  1. Poñemos unha  cazola no lume con aceite e douramos o polo.
  2. Botamos na cazola o allo e a cebola ben picados e deixamos que se fagan.
  3. Engadimos o pemento e a cenoria picados tamén.
  4. Botamos un chorro de viño de branco e deixamos un ou dous minutos para que evapore o alcohol.
  5. Deixamos cociñar a lume lento media hora e engadimos as patacas, sal e azafrán.
  6. Engadimos auga se fai falla e deixamos cociñar 20 minutos.
E así é como se fai o polo guisado con patacas. Que bo está!

No hay comentarios:

Publicar un comentario