5.6.15

As receitas do noso cuarto: Breogán

O chef Breogán ensínanos como facer uns deliciosos espaguetes con salsa de tomate e carne.

INGREDIENTES:
Espaguetes
Salsa de tomate natural
Carne picada
Allo
Perexil
Sal

ELABORACIÓN:
Antes de nada, adobamos a carne picada con allo e perexil.
A continuación, poñemos a carne nunha tixola con aceite e deixamos que se faga lentamente.
Botamos a salsa de tomate natural e unha area de sal e remexemos ata que estea cociñada.
Nunha ola con auga fervendo e un pouco sal, bótanse os espaguetes e déixanse cocer uns dez minutos.
Cando os espaguetes estean cocidos, escórrense, mestúranse coa carne e a salsa de tomate e xa están listos para servir. Bo proveito!

2 comentarios:

  1. Mmmmm!!!!!.Que rico os espagetes con salsa de tomate e carne.Gustariame tomalo de comida. Non podo esperar a comer eses espagetes.

    NOELIA MIGUÉNS. 4ºB

    ResponderEliminar
  2. Os espaguetes con tomate e carne gústanme moito pero gústame mais o churrasco, mmmmmmmm... eu axudolle a miña avoa a cociñalos.
    Hoxe comin espaguetes con tomate e carne.

    Ruth Creo.

    ResponderEliminar