INGREDIENTES:
Espaguetes
Salsa de tomate natural
Carne picada
Allo
Perexil
Sal
ELABORACIÓN:
Antes de nada, adobamos a carne picada con allo e perexil.
A continuación, poñemos a carne nunha tixola con aceite e deixamos que se faga lentamente.
Botamos a salsa de tomate natural e unha area de sal e remexemos ata que estea cociñada.
Nunha ola con auga fervendo e un pouco sal, bótanse os espaguetes e déixanse cocer uns dez minutos.
Cando os espaguetes estean cocidos, escórrense, mestúranse coa carne e a salsa de tomate e xa están listos para servir. Bo proveito!
Mmmmm!!!!!.Que rico os espagetes con salsa de tomate e carne.Gustariame tomalo de comida. Non podo esperar a comer eses espagetes.
ResponderEliminarNOELIA MIGUÉNS. 4ºB
Os espaguetes con tomate e carne gústanme moito pero gústame mais o churrasco, mmmmmmmm... eu axudolle a miña avoa a cociñalos.
ResponderEliminarHoxe comin espaguetes con tomate e carne.
Ruth Creo.